Studio Fares

En av Europas modernaste filmstudios hade invigning. AV1 såg till att den blev lika magisk som studion i sig.

Framtidens filmstudio

Studio Fares är Skandinaviens mest välutrustade sound stage, specialbyggd för filminspelning.

Vi hjälpte till med ljus, ljud och synkning av video under deras invigning i Trollhättan. Det var en härlig tillställning, där vi kände att vi var Audio & Vision artists hela vägen.

Det känns fantastiskt kul att kunna bidra till utvecklingen av svensk filmindustri. Tack Studio fares – vi önskar er all lycka i framtiden!

Studio Fares

The Wall kallas den. En av Europas största virtuella väggar för filmproduktion. Väggen har utvecklats av Film i Väst för att ta dem in i den moderna filmaskaparkonsten. Vi på AV1 bidrog med att förstärka det mäktiga intryck som ”The Wall” ger.

Audio and vision artists

Ibland är det konserter, ibland är det installation. Och ibland är det, som du ser, rafflande events. Oavsett vilket så är vi ett med tekniken bakom skapandet – vad skapandet än ska förmedla. Därför är vi både stolta och glada över att ha fått vara en del av denna invigning.

The Event of The wall

Besökare

195

Kvadratmeter

1100

Filmduk

24x8m

Under många år har jag haft förmånen att samarbeta med Kristian Kavale och AV1. När det var dags att inviga Film i Västs projektorbaserade Virtual Production-vägg i Studio Fares i Trollhättan, var valet självklart att ringa Kristian. Som alltid levererade AV1 en bra och prisvärd set-up för vårt event.

– Sigrid Bersmann

Eventansvarig

Film i Väst

Jobb vi har gjort

Fares Studios

En av Europas modernaste filmstudios hade invigning. AV1 såg till att den blev lika magisk som studion i sig.

Frihamnsdagarna

Ett av årets viktigaste event i Västsverige. Där demokrati, invånarna och stadens utveckling står i centrum.

Kristian Kavale

Säljare Event

Kontakta vår eventansvarige för mer information

Vi älskar att träffa våra vänner! Gärna i det verkliga livet, men ibland har vi många roliga och spännande saker för oss – då kan du istället skriva en rad eller två nedan så återkommer vi blixtsnabbt.